Volledig E3 2021 schema is bekendgemaakt!

  Nu fans zich kunnen registreren voor het grootste online game-evenement van dit jaar, is ook het volledige E3 2021 schema bekendgemaakt. Hierin kunnen we zien wanneer de grote uitgevers hun nieuwste games laten zien en wat er allemaal aan bod komt op 12 tot en met 15 juni. Uitgevers zoals Nintendo en Ubisoft zijn allemaal aanwezig.

  Zaterdag 12 juni start het grote game-evenement met conferenties van Ubisoft en Gearbox Entertainment, plus een sessie met GamesBeat. Zondag 13 juni vindt de Microsoft presentatie plaats met de Xbox & Bethesda Showcase, die 19:00 Nederlandse tijd van start gaat. Op deze dag komt er ook een presentatie van Square Enix en worden de PC Gaming Show en Future Games Show gehouden.

  Maandag 14 juni vinden er conferenties plaats van diverse indie-uitgevers, maar ook presentaties van Take-Two Interactive, Mythical Games, Freedom Games, Razer en Capcom. Deze zijn over de hele maandag verspreid. Op dinsdag 15 juni, de laatste dag, vindt de Nintendo Direct plaats, met gelijk daarna de Treehouse livestream. Op deze dag zijn er ook presentaties van Bandai Namco, Yooreka Games en GameSpot.

  Bekijk het volledige E3 2021 schema met alle aangegeven tijden hier!

  E3 2021 fan registratie is nu beschikbaar

  Naast dat het volledige E3 2021 schema nu is bekendgemaakt, is het nu ook mogelijk voor fans om zich op te geven voor het vierdaagse evenement. Tijdens de E3 expo kunnen we presentaties verwachten van grote uitgevers, discussies, beroemdheden die op komen dagen, grote bekendmakingen van nieuwe games en nog veel meer.

  Fans die toegang willen tot het online portaal van E3 2021 kunnen zich hier registreren. Het evenement wordt gehost door mensen zoals Alex Mendez, Jacki Jing en Greg Miller. Zij zullen jou in de vier dagen van de E3 2021 vermaken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.