E3 2021 sluit af met een awardshow

  Op de laatste dag van E3 2021 wordt dit jaar wel op een hele speciale manier afgesloten. Dit jaar wordt de digitale variant van de beurs afgesloten met een speciale awardshow, genaamd de Official E3 2021 Awards Show. Zo maakt de ESA bekend in een persbericht.

  De organisatie achter de E3, de ESA, heeft bekendgemaakt dit jaar met een Award Show af te sluiten. Deze staat voor 15 juni, op de laatste dag van E3, gepland. E3 wordt dit jaar gehouden van 12 tot en met 15 juni in een digitaal jasje. Wegens het coronavirus is er dit jaar geen fysieke variant.

  Het selectieproces voor de titels wordt gedaan door redacteuren van IGN, GameSpot, PC Gamer en GamesRadar+, waarna de resultaten op 15 juni bekend worden gemaakt. De games dit jaar strijden als het ware om de felbegeerde titel voor de Most Anticipated game of E3 2021. De ESA noemt verder dat er spannende aankondigingen te wachten staan, maar heeft later duidelijk gemaakt dat met die quote gedoeld wordt op het complete vierdaagse evenement.

  E3 2021 pakt groot uit met

  Dit jaar is de E3 weer terug nadat deze vorig jaar niet doorging. Om de gelegenheid te vieren pakken we groot uit met. Zo ook met onze eigen streams rondom de persconferenties, waarvan je de tijden hier kunt vinden. Via ons eigen Twitchkanaal kun je daarnaast tevens meegenieten van live reacts voor de verschillende persconferenties.

  E3 2021 wordt live te zien via vrijwel ieder streamingplatform dat je je kunt bedenken, zoals Twitch, YouTube, Twitter, Facebook en E3’s eigen website en app.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.