Maker van Astro Bot officieel deel van PlayStation

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 9:00
astros playroom 12f1604403040
De studio die bekend is van de Astro Bot-games, zoals Astro Bot Rescue Mission en Astro’s Playroom is officieel deel van de PlayStation Studios-familie geworden. Naast dat de studio als onderdeel van PlayStation Studios een heel officieel naamkaartje krijgt, is ook bekendgemaakt dat hij aan een nieuwe game werkt die geschikt is voor alle leeftijdsgroepen.
In een blogpost van Sony meldt het bedrijf dat Team Asobi officieel lid is van de PlayStation Studios-familie. De kleinere studio heeft na de release van Astro’s Playroom de smaak goed te pakken en mag van Sony nu flink uitbreiden. Niet alleen groeit het team van de ontwikkelaar, ook de kansen op meer games van de studio nemen flink toe. Met een goede band met Sony komt de ontwikkelaar ongetwijfeld ver.
Team Asobi krijgt een nieuw logo om te vieren dat het nu een geheel eigen studio is geworden onder de vleugel van PlayStation Studios. Voorheen was de studio nog deel van Sony's Japan Studio, maar sinds die studio intern is omgegooid, ligt de focus nu vooral op Team Asobi.

Nieuwe aankomende game van Team Asobi

Team Asobi heeft in de blogpost ook laten weten dat de studio bezig is met een nieuwe game. Details zijn er nog niet, maar het zou gaan om een game die toegankelijk is voor alle leeftijden. Met de nieuwe uitbreiding voor Team Asobi is het afwachten wat voor topgame ze dit keer weten te brengen. Mogelijk gaat het om een nieuwe Astro-game, maar voor concrete informatie moeten we nog even geduld hebben.