Square Enix E3 2021 presentatie aangekondigd!

  Eindelijk hebben we een datum en tijd voor de Square Enix E3 2021 presentatie, want de uitgever heeft de presentatie officieel aangekondigd. Op 13 juni om 21.15 uur mogen we veel mooie dingen verwachten, waaronder een nieuwe game van Eidos Montréal.

  De Japanse uitgever laat bij de aankondiging gelijk weten wat we mogen verwachten bij de Square Enix E3 2021 presentatie. Zo weet de uitgever al te melden dat we zeker wat te zien gaan krijgen van de nieuwe DLC voor Marvel's Avengers die zich afspeelt in Wakanda en Black Panther introduceert. Daarnaast krijgen we ook meer te zien van Life is Strange: True Colors en worden we ook nog eens getrakteerd op Babylon's Fall, een game waar we al een eeuwigheid niks meer over gehoord hebben.

  Het meest opvallende voor de Square Enix E3 2021 presentatie is dat Eidos Montréal een nieuwe game uit de doeken gaat doen. Dat zou natuurlijk een nieuwe Tomb Raider game kunnen zijn, maar de laatste tijd gaan er ook een paar geruchten over een andere game waar de Canadese studio aan werkt. Dan hebben we het over een game die om The Guardians of The Galaxy moet draaien, maar we zullen nog even geduld moeten hebben voordat het officieel is.

  Verwachtingen voor Square Enix E3 2021 presentatie

  Natuurlijk wordt er nog veel meer verwacht van de Square Enix E3 2021 presentatie, want de Japanse uitgever heeft ook nog gewoon games als Final Fantasy in de stal. Misschien zien we deel 16, of misschien krijgen we wel het tweede deel van de Final Fantasy 7 remake te zien. Op 13 juni om 21:15 zullen we er allemaal achter moeten komen in een presentatie die 40 minuten duurt. Het enige nadeel, of misschien juist voordeel als we de wedstrijd tegen Schotland moeten geloven, is dat je de eerste helft van Nederland op het EK mist, maar je moet er toch iets voor over hebben.

  Life is Strange True Colors

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.