Red Dead Online keert drie keer zoveel uit in de Showdown Series deze week

News
woensdag, 01 juli 2020 om 10:30
red dead online rifle horsef1593590255
Het Wilde Westen van Red Dead Online vraagt erom om af en toe eens goed je revolver te legen op andere cowboys. In de Showdown Series zal je Rockstar daarvoor deze week ook nog eens heel rijkelijk belonen.
Liefhebbers van PvP zullen deze week waarschijnlijk de weergoden bedanken dat het veel gaat regenen. Het is namelijk een perfect excuus om lekker veel tijd te steken in Red Dead Online. Deze week zal je maar liefst drie keer zoveel dollars krijgen in de Showdown Series en de Gun Rush Featured Series.
Om je mannetje te staan in de Showdown Series heb je natuurlijk wel de nodige schietijzers en munitie nodig. Gelukkig is dat deze week ook geen probleem, want in de wapenwinkel gelden er mooie aanbiedingen. Zo zijn onder andere alle vuurwapens te koop met 40 procent korting, gaat er 60 procent korting van munitie af en is wapenolie zelfs helemaal gratis.

Bonussen voor de rollen

Voor de rollen zijn er in Red Dead Online ook weer verschillende bonussen te vinden. Moonshiners en Traders kunnen helemaal gratis resupplies en refills halen, zodat ze hun goederen meteen aan de man kunnen brengen. Ben je nog geen Trader, dan kan je dat deze week bovendien met vijf goudstaven korting doen.
De Collector heeft ondertussen ook een goede reden om weer een bezoekje te brengen aan Madam Nazar. Heb je namelijk de Veteran’s Collection bij elkaar gespaard - bestaande uit de 1792 Quarter, Old Tom Gin, en Aubrey Onyx Ring - dan zal je rijkelijk beloond worden door de zigeunervrouw. In dollars en in reputatie!