Crash Bandicoot 4 zal 'ruim 100 levels' bevatten

  Crash Bandicoot 4 is vorige week aangekongigd en het is duidelijk dat de titel groot zal worden. De game zal namelijk ruim 100 levels bevatten voor spelers om te verkennen.

  Dit nieuws is bekend geworden via een mail die Gamestop rond heeft gestuurd voor preorders. Twitteraar Broski heeft een screenshot ervan gemaakt en die gedeeld middels een Tweet. In de mail staat dat Crash Bandicoot 4 'ruim honderd levels, nieuwe gamemodi en vaardigheden zal bevatten'. Ter vergelijking, de N. Sane Trilogy bevat in totaal 97 levels. En dat zijn dus drie Crash Bandicoot games! Het lijkt er dus op dat deel 4 ongeveer even groot wordt als de rest bij elkaar.

  Eindelijk een vervolg voor Crash

  Crash Bandicoot is een videogamereeks die draait om een dolle das, die door uitdagende platformlevels zijn weg moet vinden. In de jaren '90 waren deze spelen razend populair. In 2018 werd er een remake gemaakt van de volledige trilogie. Deze leek wel in de smaak te vallen bij de fans. Bij ons was dat niet anders, want wij gaven de remake een 8!

  Het is daarom niet gek dat Crash Bandicoot 4 wordt gemaakt. Het nieuwe avontuur van de buideldas werd op 22 juni onthuld. In het vierde deel, 'It's About Time' genaamd, neemt Crash het opnieuw op tegen zijn aardsvijand 'Doctor Neo Periwinkle Cortex'. Die is terug in de tijd gestuurd. Nu blijkt alleen dat hij die tijd gebruikt heeft om zijn wraak te plotten.

  Eerder vernamen wij dat Crash Bandicoot 4 microtransacties zal bevatten. Wat deze digitale aankopen in gaan houden is nog niet duidelijk. Mogelijk betreft het skins voor Crash en Coco. Fans krijgen namelijk ook skins bij een digitale preorder.

  Crash Bandicoot 4: It's About Time is vanaf 2 oktober te spelen op PS4 en Xbox One.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.