Word de rijkste Trader in Red Dead Online met deze tips

  Het Wilde Westen was het land van mogelijkheden en dat is ook het geval in Red Dead Online. Iedereen begint het avontuur met een schone lei en als Trader kan je een echte selfmade man worden. Met deze tips kan je al helemaal in korte tijd een flinke spaarpot opbouwen.

  Investeren in de toekomst

  Op het moment dat je Rank 5 bereikt als Trader in Red Dead Online heb je de mogelijkheid om je standaard wagon te upgraden naar een grotere versie. Het is een behoorlijke investering, maar wel een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt. Zorg er dan ook voor dat je genoeg dollars op zak hebt, voordat je Rank 5 aantikt.

  Met de grotere wagon kan je namelijk nog veel meer dierenhuiden en andere goederen verkopen aan kopers in de buurt. 50 units om precies te zijn. Als je ervoor kiest om een delivery op een lange afstand uit te voeren kan je daarmee meteen 187 dollar binnenhalen en krijg je er ook nog eens een flinke hoeveelheid ervaringspunten voor. Op die manier heb je zo de kosten voor de wagon terugverdiend.

  Zoek een mooie jachtplek uit

  Om die grote wagon te vullen, heb je natuurlijk wel de benodigde koopwaar nodig. Daarvoor moet je dus de nodige herten, cougars en krokodillen vangen om aan de oneindige vraag naar leder te voldoen. Je kan elke keer de wildernis in gaan op zoek naar dieren, maar er is een veel makkelijkere en efficiëntere methode.

  In plaats van elke keer heen en weer te rijden tussen jachtvelden en jouw kamp is het veel makkelijker om jouw kamp te plaatsen in de buurt van een jachtgebied. Merk je bijvoorbeeld dat de bossen in de Grizzly Hills lekker gevuld zijn met wild, dan kan je het beste daar je kamp neerzetten. Dat scheelt een hoop tijd en zoals elke succesvolle kapitalist weet: tijd is geld!

  Wie het kleine niet eert…

  Tijdens het jagen zal je voornamelijk je ogen en oren openhouden voor de grote prijzen. Een edelhert, cougar of beer levert immers een stuk meer materialen en voortgang bij Cripps op dan een simpel zwijn of wolf. Het is dan ook zeker niet verkeerd om je te focussen op de big game.

  Vergeet daarbij alleen niet uit te kijken naar andere dieren die rondlopen op velden of in het bos. Een konijn levert immers een stuk minder op, maar kan technisch gezien worden als een mooie bonus. Op je paard heb je namelijk ruimte voor een aantal huiden en één groot karkas, maar tegelijkertijd zijn er ook twee plekken voor kleine karkassen. Met name de knuffelige vriendjes van Bambi kunnen zorgen voor behoorlijk wat carcass progress bij Cripps en elke rit verdubbel daarmee bijna je voortgang. Efficiëntie boven alles.

  Vul altijd zelf je voorraden aan

  Naast de materialen die je verkrijgt door het jagen, heeft Cripps ook de nodige supplies nodig om te zorgen voor een wagen vol met koopwaar. Met één druk op de knop kan je je handelspartner gelukkig maken en ben je tegelijkertijd twintig dollar lichter. Dit is alleen één van de weinige momenten waarbij de makkelijke weg niet de voorkeur heeft.

  Het is namelijk veel handiger om zelf te zorgen voor de benodigde materialen. In plaats van de spullen te kopen kan je namelijk een Supply Mission starten. Dit kan soms een vrij uitdagende missie zijn, maar het heeft een aantal voordelen. Ten eerste bespaart het twintig dollar uit jouw eigen portemonnee en ten tweede verdien je er behoorlijk wat ervaringspunten mee. Op die manier stijg je sneller in rang en krijg je meer mogelijkheden als Trader. Bovendien is het niet de bedoeling in Red Dead Online dat je revolver ongebruikt in de holster blijft hangen.

  De concurrentie ontwijken

  Heb je eenmaal alle dierenhuiden en supplies bij elkaar, dan is het tijd om eropuit te trekken om je handelswaar te verkopen. Daarbij heb je de keuze tussen een veilige, korte route die minder oplevert en een langere, risicovollere route voor de meeste waarde. Met laatstgenoemde zal je vaak te maken krijgen met bandieten die jouw koopwaar willen stelen, maar heb je scherpe ogen en een stabiele hand, dan moet dat te doen zijn.

  Naast de standaard bandieten kunnen er alleen ook spelers op jou jagen om de waardevolle spullen te stelen. In dat geval wordt het vaak al een stuk lastiger en kan het een flink obstakel zijn voor jouw voortgang. Dat willen we natuurlijk koste wat kost voorkomen. Heb je vaak last van concurrerende spelers, dan kan je ervoor kiezen om er pas op uit te trekken wanneer er weinig spelers online zijn.

  Een andere manier om te voorkomen dat je je spullen kwijtraakt is om je kamp te verplaatsen naar het moeras. Niet de meest toeristische locatie, maar dat is ook de bedoeling. In dit gebied zullen de missies je voornamelijk sturen naar afgelegen dorpen en stations, waar over het algemeen een stuk minder spelers te vinden zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.