PS5 nu op voorraad bij MediaMarkt!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 14:00
playstation 5f1603819462
Sony begon 2023 met goed nieuws: het is veel makkelijker om aan een PS5 te komen. Dat beginnen we intussen ook goed te merken. Niet alleen aan sterk toegenomen verkoopcijfers, maar ook aan het feit dat je er steeds vaker zonder stress één kunt bestellen, zoals nu bij MediaMarkt.
Zelfs toen de PS5 nog heel moeilijk te krijgen was, was MediaMarkt één van de winkels waar je het vaakst terecht kon. Dat wilde alleen nog wel eens een gedoetje zijn. Je was doorgaans verplicht om een dure bundel te kopen en dat kon dan ook nog eens alleen in de winkel, waar je fysiek heen moest om überhaupt te weten of jouw filiaal voorraad had.
Maar die tijden lijken voorbij: wie wil kan nu gewoon een PS5 bestellen bij MediaMarkt, wat een hoop gesleep scheelt. Er is nog steeds een bundel beschikbaar, maar je kunt ook een kale console kopen in de webwinkel. Daarvoor betaal je dan gewoon de adviesprijs.

Ook elders vaker PS5 voorraad

Er is de laatste tijd steeds vaker een behoorlijke PS5 voorraad beschikbaar. Zo kun je voor het eerst in tijden terecht bij onder andere bol.com voordat alle consoles door bots opgekocht worden. Momenteel gaat het nog vaak om een bundel met God of War Ragnarok, maar dat is op zich geen verkeerde game om bij je console te krijgen.
Als we geruchten mogen geloven wordt de PS5 voorraad verderop in het jaar nog beter. Sony zou namelijk een nieuwe versie van de console maken die het productieproces flink stroomlijnt. Dat is geen PS5 Pro, al zijn er wel berichten dat ook daaraan gewerkt wordt.