‘Nieuwe GTA 6 screenshots gelekt’

News
donderdag, 16 maart 2023 om 14:30
gta 6f1626425209
Fans wachten inmiddels al bijna tien jaar op een nieuwe GTA-game. Hoewel GTA 6 in ontwikkeling is, weten we er officieel nog maar weinig over. Nu lijken er alleen nieuwe beelden van de game gelekt.
Rockstar houdt GTA 6 tot nu toe nog achter gesloten deuren, maar dat wil niet zeggen dat er niets over de game naar buiten komt. Vorig jaar werden er bijvoorbeeld wat vroege beelden gelekt door een hacker. Ook nu lijken er beelden gelekt, al zijn het er een stuk minder.
Waar het vorig jaar om een grote lading beeldmateriaal ging, zijn er nu twee screenshots te zien van de game. Dat is niet bijzonder veel, maar gebruikers op de subreddit voor GTA 6 zijn wel onder de indruk van het realisme in de game. De character models kunnen nog wat werk gebruiken, maar de omgevingen lijken net echt.
Het is lastig te achterhalen of deze screenshots echt zijn, maar één van de afbeeldingen toont een vrouwelijke protagonist, wat overeenkomt met geruchten en eerdere leaks. Ook als de afbeeldingen echt zijn, is het nog niet gezegd dat het eindproduct er precies zo uit gaat zien: waarschijnlijk zijn de beelden afkomstig uit een vroege build van de game.

Wanneer is de release van GTA 6?

Hoewel Rockstar bevestigd heeft aan GTA 6 te werken, heeft de studio nog altijd niets officieel getoond. Het ziet er dan ook niet naar uit dat de game dit jaar nog in de winkels ligt. Onlangs werd beweerd dat Rockstar een release in 2024 op het oog heeft.