Update - PS5 nu weer op voorraad bij bol.com!

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 17:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Heb je nog geen PlayStation 5 in huis, dan kan je nu je slag slaan. Bij bol.com is er namelijk een nieuwe voorraad van de PS5 beschikbaar.

Update - Ook 'losse' PS5 te koop!

De PS5 bundel met God of War Ragnarok is nog altijd beschikbaar bij bol.com, maar mocht je geen interesse hebben in die game, dan is er nu goed nieuws. Je kunt de console nu namelijk ook los kopen, zonder dat er een game bij zit. Tot dusver waren de consoles vaak in luttele seconden allemaal weg, maar het gaat de laatste tijd een stuk beter.
Oorspronkelijk bericht:
Het komt geregeld voor dat een nieuwe console bij lancering moeilijk beschikbaar is. Maar met de PlayStation 5 en Xbox Series X is het wel heel erg extreem geweest. Meer dan twee jaar lang is het namelijk enorm moeilijk geweest om een next-gen console te scoren. Enerzijds door het tekort aan semi-conductor chips en anderzijds door de scalpers die steeds hebben toegeslagen.
Maar volgens Sony moet de PS5 nu steeds meer breder beschikbaar worden en dat is ook goed te zien bij de webshops. Steeds vaker duiken namelijk nieuwe exemplaren op, die vervolgens ook langer dan een paar seconden te koop zijn. Zo heeft bol.com nu een nieuwe voorraad waar je van kan profiteren.

PS5 met God of War Ragnarok

De PlayStation 5 wordt bij bol.com gebundeld met God of War Ragnarok. Dat is niet erg, want dat is momenteel één van de allerbeste PS5 games die je kan halen voor de console. In onze review gaven we de game maar liefst een 9.8. Dit hadden we over de game te zeggen.

“Het mag duidelijk zijn dat Kratos en Atreus terug zijn met een goddelijk avontuur dat nog beter is dan de 2018-titel in ieder opzicht. Het nieuwe deel is groter, bruter, emotioneler en vooral ook beter dan haar voorganger dankzij een prachtig verhaal dat de Noorse saga op grandioze wijze afsluit. God of War Ragnarok heeft juist geen revolutie nodig om spelers te verrassen. Bouwen op de ijzersterke basis die in 2018 werd afgeleverd is overduidelijk de juiste keuze.

Tientallen uren speelplezier stapelen zich in rap tempo op terwijl je de negen rijken tot op het bot uitpluist en de werelden op zijn kop zet. Het scala van vijanden en avonturen dat te beleven valt zal mening speler nog jaren bijblijven, terwijl het vechtsysteem geen enkel moment verveelt. Wat dat betreft is dit zonder twijfel de beste game die je kunt vinden op de PlayStation 5.

Dit bericht is bijgewerkt op 14 maart 2023.