Kingdom Hearts reeks komt naar PC via de Epic Games Store

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 12:00
kingdom hearts 3f1613121831
Epic Games heeft tijdens de ‘Epic Games Store spring showcase’ aangekondigd dat de beroemde Kingdom Hearts games op PC uitkomen, exclusief op de digitale winkel van de uitgever.

Het verhaal van de games

Kingdom Hearts is een populaire franchise dat gemaakt is door Square Enix. Het is een samenwerking tussen dit bedrijf en Disney, aangezien verschillende Disney-karakters tevoorschijn komen in deze games.
De game focust zich op hoofdkarakter Sora en zijn avonturen en ervaringen met verschillende Disney en Pixar-karakters zoals Goofy en Donald Duck. Samen met hen probeert hij verschillende vormen van de slechterik Xehanort te verslaan.
De gehele Kingdom Hearts-franchise bestaat uit 13 games, beschikbaar voor meerdere platformen. PC is de nieuwste toevoeging met betrekking tot de platformen. De titels die uitkomen op de Epic Games Store zijn: Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix - verbeterde versies van Kingdom Hearts 1 en 2 -, Kingdom Hearts III Re Mind, Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts: Melody of Memory. Kingdom Hearts 3, die uitgebracht is in 2019, presenteert zichzelf als afsluiting op Sora’s avonturen. De Kingdom Hearts-serie verschijnt 30 maart 2021 op de Epic games Store. Nog even wachten dus.

Geen lovende reacties

Alhoewel de franchise zich zal aanbieden op de Epic Games Store, zijn de reacties op deze aankondiging niet al te enthousiast.
Hier zijn een aantal Twitter reacties op een rijtje:
Niet al te best dus. Zo vinden mensen dat de aangeboden prijzen veel te hoog zijn en dat je alsnog niet kan kiezen op welk platform je dit spel wilt spelen, aangezien het alleen verkrijgbaar zal zijn op de Epic Games Store.
Wat vind jij ervan dat Kingdom Hearts op de PC komt? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws