'Eerste beeld' The Boys seizoen 3 getoond

News
maandag, 01 maart 2021 om 12:30
the boysf1624535321
Op Twitter heeft schrijver Eric Kripke het 'eerste beeld' van The Boys seizoen 3 gedeeld. Hiermee weten we dat het derde seizoen dus officieel in productie is, maar toch is nog niet helemaal duidelijk van wie het 'eerste beeld' is.
Het 'eerste beeld' van The Boys seizoen 3 kan je vrij letterlijk nemen. Eric Kripke heeft op Twitter namelijk een foto geplaatst van een standbeeld waarbij hij weet te melden dat het derde seizoen van de populaire Amazon serie in productie is. De foto maakt ook wat geruchten los, want wie zien we nou echt als standbeeld in de foto?
De houding en het design van het 'eerste beeld' in The Boys seizoen 3 doet al gauw denken aan de iconische Homelander, maar toch denken fans dat het een nieuwe held is. Een tijdje geleden werd namelijk al gepraat over een nieuwe held genaamd Soldier Boy, die een prominente rol in het derde seizoen moet spelen. Als hij een standbeeld krijgt zal Homelander dat ongetwijfeld niet fijn vinden aangezien hij altijd in de spotlight moet staan.

Over de top

The Boys is een serie die nooit echt terugdeinst voor situaties die een beetje over de top gaan. In de serie komt namelijk ontzettend veel geweld en bloed voor. Seizoen 3 lijkt niet echt anders te worden in dat opzicht, want blijkbaar kunnen we een orgie tussen superhelden verwachten. Dat is wel wat anders dan we gewend zijn van de Marvel films en series.
De serie van Amazon is ontzettend populair en lijkt alleen maar meer fans te krijgen. Zo ook The Walking Dead-acteur Jeffrey Dean Morgan die graag een rol in de serie wil spelen. Als het aan ons ligt krijgt hij gelijk een rol, zijn werk als Negan past namelijk best goed bij de toon van The Boys.

Populair Nieuws

Laatste Reacties