Sony maakt Oddworld Soulstorm gratis voor PS Plus leden vanaf release

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 8:30
oddworld soulstormf1614324692
Sony moet de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021 nog aankondigen, maar voor april weten we alvast één titel. Oddworld: Soulstorm wordt namelijk vanaf de release op 6 april 2021 gratis voor PS Plus leden.
Via een trailer tijdens de State of Play gisteren maakte Sony dit bekend. Soulstorm komt op 6 april 2021 uit en vervolgt het avontuur van Abe die zijn soortgenoten probeert te redden. De game gaat gebruik maken van de nieuwe features van de PlayStation 5 zoals de DualSense haptic feedback en ray tracing.
De game zal voor PlayStation 5 bezitters helemaal gratis zijn vanaf de releasedatum en is daarmee de vierde PlayStation 5 game die helemaal voor niks naar de dienst komt. Hieronder kun je de trailer uit de State of Play uitzending nog terugkijken:

Meer PS5 games gratis in de PSPlus line-up

Eerder al bracht Sony Bugsnax gratis naar de PlayStation plus games, waarna snel Maneater, Destruction AllStars en Control: Ultimate Edition volgde. Sony zet daarmee een lijn door die voorlopig nog niet lijkt te stoppen. Eerder vertelde Sony namelijk dat het brengen van gratis games naar PS5 via de PlayStation Plus dienst ontzettend goed aanslaat en dat er constant gekeken wordt naar nieuwe PS5 games of PS5 versies van games om onderdeel van de dienst te maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties