Pokémon Snap release op Nintendo Switch aangekondigd

  In de afgelopen Pokémon Presents waren er nieuwe titels aangekondigd. Toch wisten we wel al dat Pokémon Snap er een tijdje aan zat te komen. In de afgelopen Presents konden we nieuwe beelden zien van de game. Wat kunnen we ervan verwachten?

  Pokémon

  Gameplay

  In de nieuwste Pokémon Snap game bevind je je in de Lental Regio. Een eiland vol prachtige, maar ook mythische Pokémon. Met je eigen camera ga je op avontuur in een automatische bestuurd wagentje door de gehele Lental Regio om Pokémon op camera vast te leggen en om ze te bestuderen in hun natuurlijke habitat. Met Illumina Orbs kun je verschillende Pokémon blij maken, waardoor je de perfecte foto’s kan maken, om deze te laten zien aan de professor en een aantal sterren ervoor te krijgen.

  Met je camera ga je door de jungles heen, mooie bossen maar ook de woestijn en zelfs onderwater. De game is grafisch gezien een hoogstandje van Pokémon, waardoor de foto’s die je maakt van mooie kwaliteit gaan zijn. De game geeft je nieuwe teamgenoten die je, in dit avontuur vol Pokémon, ondersteunen.

  Bekijk hieronder de gameplay trailer van Pokémon Snap:

  Online functie

  Zodra je mooie foto’s hebt gemaakt, kun je deze editen en vol plakken met leuke stickers, lijsten en filters om de foto zo mooi mogelijk te maken. Als je een foto te mooi vindt om niet gedeeld te worden, kun je deze online delen en ook andere creaties van Pokémon Snap-spelers bekijken. Mensen kunnen je foto liken, waardoor het veel aandacht krijgt en zelfs door Pokémon gedeeld kan worden. De game geeft je dus genoeg uitdagingen mee.

  Pokémon Snap release

  Tijdens de Pokémon Presents waren er veel aankondigingen gemaakt. Van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl tot Pokémon Legends: Arceus. Snap maakt deel uit van de nieuwste aankondigingen.

  Pokémon Snap kun je nu al pre-orderen, maar is ook uiteindelijk te verkrijgen 30 april 2021 op de Nintendo Switch, wanneer het officieel uitkomt.

  New Pokémon Snap

  Verkijgbaar vanaf 30 april 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.