New Pokémon Snap krijgt releasedatum en trailer

  Vorig jaar werd enigszins onverwacht een vervolg op Pokémon Snap aangekondigd. Sindsdien hebben we niets meer gehoord over New Pokémon Snap. Maar nu heeft de game een releasedatum en een nieuwe trailer.

  New Pokémon Snap komt uit op 30 april 2021. Dat is een kleine 21 jaar nadat het origneel in Europa verscheen. Het is de eerste grote Pokémon-release in dit jaar waar we van weten, maar aangezien de franchise 25 wordt volgt er hoogstwaarschijnlijk meer.

  Wat is er te zien in de trailer?

  Uit de trailer is op te maken dat New Pokémon Snap weinig verandert aan de kern van het origineel. Je neemt nog steeds foto’s van Pokémon vanuit een automatisch bewegend voertuig. Welke Pokémon er dit keer te fotograferen zijn is wel anders. Het is niet de volledige Pokédex, maar er doen wel ruim 200 Pokémon mee.

  Wat is New Pokémon Snap?

  Waar je in de mainline Pokémon-games een Pokédex vult door Pokémon te vangen, maak je in Pokémon Snap foto’s van de monsters voor de Photodex. In New Pokémon Snap zul je bovendien het Illumina-fenomeen onderzoeken. Door dit fenomeen geven Pokémon en planten in de nieuwe Lental regio soms licht en het is aan jou uit te zoeken wat er aan de hand is. Meer informatie kun je lezen op de website van de game.

  Hoewel we nog even op de game moeten wachten is The Pokémon Company al druk bezig om het jaar in het teken van de franchise te zetten. Zo zal er gedurende het jaar muziek verschijnen om het jubileum van Pokémon te vieren. Katy Perry is één van de meewerkende artiesten, maar er volgen er meer.

  New Pokemon Snap

  Verkijgbaar vanaf 30 april 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.