Pokémon Unite beelden tonen aanpasbare pokémon

  Pokémon Unite heeft pas geleden in Japan de eerste bêta gekregen. Via die bêta zijn nu een aantal screenshots en een video gelekt en die wijzen op een toffe feature in de game. Je kan namelijk ogenschijnlijk je pokémon aanpassen en van kleding voorzien in de game.

  De Pokémon Unite screenshots zijn opgedoken via het Twitter-account van Centro Pokemon LEAKS. De screenshots laten een aantal pokémon zien zoals Mr. Mime. De pokémon hebben allemaal een ander pakje aan. Zo heeft Mr. Mime een hoge hoed en bijpassend pakje en draagt Scorbunny een piratenpakje. Ook lekken de screenshots, die je hieronder in de tweet kunt zien, het type van de pokémon en waarschijnlijk hun level of waarde.

  Of de outfits van de pokémon in Pokémon Unite vrijgespeeld worden of dat ze gekocht kunnen worden, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal hier na de gesloten bêta meer over bekend worden.

  Ook bewegende beelden Pokémon Unite gelekt

  Pokémon Unite zit nog even in een gesloten bêta, maar uiteindelijk moet de game verschijnen voor Nintendo Switch en mobiele apparaten. Via een andere fan van de game zijn ook bewegende beelden onthuld. In een video van speler Dang Pham is onder andere te zien is onder andere te zien hoe een Charizard van kleding wordt voorzien en hoe er rondgelopen en gevochten wordt in een ogenschijnlijk grote arena. De interface van de game is waarschijnlijk die van de mobiele versie. Bekijk de video hieronder:

  Pokémon Unite komt naar Switch en mobiel

  Pokémon Unite zit nog even in een gesloten bêta, maar komt uiteindelijk naar Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Massive Online Battle Arena game in pokémon-stijl belooft online speelbaar te worden en flink wat RPG-elementen te kennen. Wanneer de game precies komt, is nog onbekend.

  Pokémon Unite

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.