Let op: Super Mario 3D All-Stars binnenkort niet meer te koop!

  Nintendo viert momenteel nog het 35ste jubileum van onze favoriete loodgieter, Super Mario. Eén van de manieren waarop het Japanse bedrijf dat doet is met Super Mario 3D World, maar let op, want de game is binnenkort namelijk niet meer te koop!

  Met de afgelopen Nintendo Direct heeft Nintendo goed duidelijk gemaakt dat in 2021 het 35ste jubileum van The Legend of Zelda wordt gevierd. Zo komt een HD Remake van The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Nintendo Switch toe en fans hopen natuurlijk ook op de verschijning van Breath of the Wild 2.

  Mogelijk kunnen daar nog meer titels bij komen, als we een kijkje nemen naar het andere jubileum van een grote Nintendo-held: Super Mario. De Italiaanse loodgieter heeft alweer twee nieuwe releases gekregen, in de vorm van Super Mario 3D All-Stars en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Wil je eerstgenoemde aan je collectie toevoegen, dan moet je er alleen wel snel bij zijn!

  Het einde van Super Mario 3D All-Stars

  Nintendo heeft namelijk via Twitter opmerkelijk nieuws gedeeld. Op het social media platform laat de Japanse uitgever namelijk weten dat het 35ste jubileum van Super Mario bijna ten einde is en dat daarmee ook grote veranderingen komen. Zo zullen aan het einde van de campagne, ‘de productie, verkoop en diensten van bepaalde producten stoppen’. Onder die producten valt dus ook Super Mario 3D All-Stars. Uiteraard zullen eigenaren de game in de toekomst gewoon nog kunnen blijven spelen!

  Super Mario 3D All Stars

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.