Update - Nintendo Switch consoles met veel korting te koop bij Media Markt!

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 16:15
nintendo switch xgnf1671722238
Door de maatregelen omtrent het coronavirus moeten we onszelf allemaal zoveel mogelijk thuis vermaken. Gelukkig kan je bij Media Markt nu verschillende Nintendo Switch consoles met veel korting kopen, zodat je jezelf kan vermaken en fit kan blijven!

Update - Nieuwe lading Nintendo Switch consoles

Als je nog een Nintendo Switch console in huis wil halen met korting, dan moet je er nu snel bij zijn. Media Markt heeft namelijk weer een nieuwe voorraad van de console die met veel korting wordt verkocht!

Origineel bericht

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn de Nintendo Switch consoles als warme broodjes over de toonbank gegaan. En zo vreemd is dat ook niet, want het apparaat is zo’n beetje de perfecte manier om de lockdown door te komen. De console van Nintendo heeft namelijk niet alleen games die je qua gameplay tot in de eeuwigheid kunnen vermaken, maar veel titels houden je ook nog eens lekker fit. Denk bijvoorbeeld eens aan Ring Fit Adventure, waarbij bewegen nog nooit zo leuk is geweest.
Door de grote populariteit is de Nintendo Switch alleen ook heel vaak uitverkocht geweest afgelopen jaar. Dat probleem is zeker niet exclusief geweest voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Gelukkig is de console nu wel weer beschikbaar en op Media Markt kun je de Nintendo Switch bovendien met lekker veel korting kopen, tot wel 20 procent korting op de totaalprijs!

Nog meer Nintendo consoles

Bij Media Markt is niet alleen de geliefde Nintendo Switch te koop met korting, maar ook de Nintendo Game & Watch Super Mario Bros console. Dit speciale apparaat is uitgegeven door Nintendo om het 35ste jubileum van de Italiaanse loodgieter te vieren. Net zoals de originele Game & Watch console kan je het apparaat overal mee naartoe nemen en doe hij ook nog een dienst als wekker!
Dit bericht is op 26 februari 2021 bijgewerkt.