Pokémon-fans kunnen hun verzameling nu goedkoop uitbreiden

News
maandag, 08 juli 2024 om 12:00
pokemon scarlet keyartf1668713769
Meestal kunnen we elk jaar uitkijken naar een nieuwe Pokémon-game in het najaar. Maar nu moeten fans wachten tot 2025. Gelukkig zijn er nog veel andere leuke Pokémon-items, zoals kaarten, die je nu met korting kunt scoren.
De één bouwt machtige decks, de ander heeft geen idee hoe je speelt, maar vindt de plaatjes leuk: de Pokémon Trading Card Game is al jaren net zo bekend als de games. Als je van plan bent om deze vakantie flink wat potjes te spelen, is een kijkje bij bol misschien een goed idee. Daar zijn namelijk de nodige sets in de aanbieding.
Bovendien zijn het niet alleen Pokémon kaarten die in de aanbieding zijn. Er zijn bordspellen, puzzels en bouwsets afgeprijsd. Elke Pokémon-fan die graag iets om handen wil hebben, kan dus maar beter even een blik werpen op deze sale. We hebben alvast wat leuke deals voor je op een rij gezet.
Er zijn nog meer leuke Pokémon-deals te vinden bij bol. Als het bovenstaande het dus niet helemaal is, kun je altijd nog de rest van de sale bekijken.

Ook games in de sale bij bol

In deze Pokémon-sale zijn helaas geen games te vinden, maar als je nog iets te spelen zoekt, kun je wel degelijk terecht bij bol. Er is namelijk een flinke game-sale gaande. Die is al een tijdje geleden begonnen, maar is nog steeds volop bezig.
Ook elders kun je games met korting scoren. Zo is het nog een paar dagen Steam Sale en is er ook bij Game Mania nog een paar weken een grote Summer Sale gaande. Met alle vrije tijd die de zomervakantie met zich meebrengt kan het geen kwaad om eens te kijken of er iets voor je bij zit.