Zoek je nog een game voor de zomervakantie? Deze zijn nu flink in de sale

News
maandag, 01 juli 2024 om 13:00
hogwarts legacy hippogryphf1675675091
De zomervakantie komt eraan. Misschien ga je veel tijd buiten doorbrengen, maar je hebt natuurlijk ook veel tijd om te gamen. Maar heb je al een game uitgezocht? Misschien is het de moeite om even in deze sale te kijken.
Het is met de vakantie in zich leuk om iets nieuws in huis te halen om te spelen. Maar helaas zijn games soms prijzig. Bol heeft daar nu een oplossing voor: er zijn daar namelijk de nodige games in de sale.
EA Sports FC 24 gaat bijvoorbeeld met korting over de toonbank. Dat is juist op dit moment een extra aantrekkelijke game: het EK is nog in volle gang en EA Sports FC heeft een gratis update die helemaal in het teken staat van het toernooi. Als je meer Formule 1 bent, is F1 24 ook in de aanbieding.
Als je meer van de avonturen bent dan van de sport, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Hogwarts Legacy of Marvel’s Spider-Man 2. Er is nog veel meer te kiezen, dus we hebben wat leuke deals voor je op een rijtje gezet.

Nog meer gaming deals bij bol

Dit is overigens lang niet alles dat nu in de aanbieding is. Voor meer deals kun je even een kijkje nemen bij bol zelf. Er is ook nog korting op andere spullen waar je misschien interesse in hebt, zoals tv’s en monitoren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties