Een Pokéball blijkt niet alleen Pokémon te kunnen vangen

Article
donderdag, 04 juli 2024 om 16:00
de nieuwste pokemon sword shield details uitgelicht gespeeld op e3 152039
Pokémon is één van de grootste franchises ter wereld, dus het is niet zo vreemd dat hij overal in doordringt. Toch verbaas je je af en toe toch nog een beetje over waar je Pokémon allemaal tegenkomt. Het blijkt bijvoorbeeld dat er niet altijd een leuke Pokémon in een Pokéball zit.
De Pokéball is een essentieel instrument in de wereld van Pokémon. Zonder kom je eigenlijk nergens, dus je kunt maar beter een voorraadje hebben. Als je wat Pokémon-merchandise in huis hebt, zul je ook vast hier een daar een fysieke Pokéball hebben liggen.
Dat zijn misschien knuffels, of speelgoed met een Pokémon-figuurtje. Maar heb je wel eens een Pokéball met een functie willen hebben? In dat geval is er een grappig stukje merchandise dat je zou kunnen overwegen.

Snacken uit een Pokéball

Als je wil kun je namelijk een voorraadje koekjes in een Pokéball stoppen. Dat is natuurlijk niet iets wat je normaal gesproken in een Pokéball aantreft: in de anime zie je weleens gekke dingen gebeuren, maar in de games kunnen er doorgaans toch echt alleen Pokémon in een bal zitten. Maar zolang Pokémon niet bestaan moet je in het echte leven toch wat anders verzinnen om met zo’n bal te doen.
Jammer genoeg is er geen oneindige ruimte in deze koektrommel. In de games past alles in zo’n bal, van de minuscule Flabébé tot Wailord of Regigigas. Maar in deze koekjespot kun je geen oneindige hoeveelheid zoetigheid kwijt. Dat is natuurlijk wel wat beter voor de lijn.
Voor we het vergeten: je bent natuurlijk gewend om met Pokéballs te gooien. Doe dat in dit geval maar niet: de koekjespot is keramisch, dus vervoer hem voorzichtig. Scherven mogen dan wel geluk brengen, maar tegen de tijd dat je al je koekjes hebt opgeraapt kan de vijf seconden-regel ze niet meer redden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties