Game Mania gaat flink los met korting in Summer Sale

Article
donderdag, 04 juli 2024 om 15:00
Het is zomer en dat betekent bij veel winkels sale. Ook Game Mania heeft de nodige deals om van te profiteren. De prijzen gaan bovendien echt tot de bodem, mogelijk omdat Game Mania het moeilijk heeft.
Als je nog zoekt naar een game om deze zomervakantie te spelen, is dit misschien het moment om je slag te slaan. Er is namelijk een flinke Summer Sale gaande, met tot 75 procent korting op games. Ook andere artikelen, zoals merch en trading cards, doen mee.
Dat zorgt bij veel recente games al voor leuke prijzen. Maar als we Budgetgaming mogen geloven, kan het nog mooier. Bij veel filialen liggen er namelijk tweedehands games in de schappen voor in sommige gevallen maar 1 euro per stuk.
Het gaat daarbij vooral om PS4 en Xbox One-games. De titels die voor deze bodemprijzen in de winkel liggen, zullen misschien niet de grootste hits zijn, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het leuke toevoeging kan zijn aan je bibliotheek. Het kan dus zeker een idee zijn om nog even langs te gaan bij de winkel, maar online kun je natuurlijk ook leuke deals vinden.

Game Mania op zoek naar koper

Het is natuurlijk niet ongebruikelijk dat een gamewinkel flink uitpakt met een zomersale. Maar het zou goed kunnen dat de kortingen, zeker de grote bodemprijzen in de winkel, iets te maken hebben met het zware weer waar Game Mania in verkeert. De keten heeft schulden en is op zoek naar een koper.
Dat heeft met verschillende factoren te maken. Er is veel concurrentie op het gebied van games, van grote speelgoedwinkels maar ook van online warenhuizen als bol. Bovendien zijn er steeds meer mensen die games digitaal kopen, waardoor de klandizie bij een gamewinkel steeds meer een aflopende zaak is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties