Verstop je portemonnee, de Steam Summer Sale is gestart

News
vrijdag, 28 juni 2024 om 11:00
elden ring headerf1646038440
Verstop je portemonnee, blokkeer je creditcard. De Steam Summer Sale is weer van start met enorm veel aanbiedingen. Heel veel games zijn nu tegen bodemprijzen te koop in een van de grootste jaarlijkse pc game uitverkopen.
Vrijwel elke PC gamer kijkt met spanning uit naar de start van de Steam Summer Sale. De vakantie staat voor de deur, dus dit is het ideale moment om leuke games te scoren voor vaak enorm lage prijzen. Ook dit jaar biedt Steam tijdens de Summer Sale weer heel veel leuke aanbiedingen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van Middle Earth: Shadow of War voor 1,99 euro, Ghost recon Breakpoint voor 5,99 of Disco Elysium voor 3,99? Ook grote ontwikkelaars als Microsoft, SEGA, EA, Ubisoft , WB games en Bandai Namco doen mee met flinke aanbiedingen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor jullie op een rijtje gezet.
De Steam Summer Sale loopt nog tot 11 juli en dagelijks komen er nieuwe aanbiedingen bij. Kijk voor het volledige aanbod in de Steam Store. Wie tijdens de Sale zijn Steam wachtrij doorloopt, krijgt een gratis ruilkaart. Dat geldt ook voor elke 10 euro die je besteedt in de Store tijdens de Summer Sale. Is de sale je nog te duur, dan kan je altijd kijken of de gratis game van deze week in de Epic Games Store iets voor je is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties