Nieuwe Xbox consoles worden al gemaakt door Microsoft

  Recentelijk zijn er veel nieuwe aankondigingen gemaakt over toekomst van gaming volgens de visie van Microsoft. Ook zijn er een aantal dingen bekendgemaakt over nieuwe Xbox consoles, waar op dit moment al hard aan gewerkt wordt door het bedrijf.

  Microsoft

  CVP of Gaming Experiences & Platforms bij Microsoft Liz Hamren laat, naast de recente bekendmakingen over Cloud Gaming, weten dat niemand moet denken dat het bedrijf het maken van consoles achterwege laat. Sterker nog, volgens Hamren versnelt dit proces alleen maar. Waar Microsoft op dit moment hard aan werkt zijn nieuwe hardware en platforms, waarvan sommigen daarentegen nog jaren niet uitkomen. Hierover zegt ze dat de console de belangrijkste ervaring van Microsoft blijft en dat het bedrijf de krachtigste consoles wilt blijven leveren in de wereld met de mooiste games en de beste game-ervaringen.

  Naast dat het nu bevestigd is dat er nieuwe Xbox consoles aan zitten te komen, richt het bedrijf zich nu ook op de Xbox-ervaring naar meer apparaten te brengen. Zo wilt het bedrijf Cloud Gaming naar televisies met internet brengen, waardoor je deze games enkel met een controller hoeft te spelen zonder speciale hardware aan te schaffen. Liz Hamren geeft aan dat het bedrijf samenwerkt met tv-makers om de Xbox Game Pass te integreren in televisies met internet. Als laatste geeft de CVP aan dat Microsoft overweegt Game Pass-abonnementen goedkoper te maken. Nu betaal je voor zo’n abonnement 10 of 13 euro.

  Microsoft is aanwezig tijdens de E3 2021

  Het bedrijf richt zich nu steeds meer op de Xbox-ervaring naar verschillende soorten apparaten te brengen, waardoor mensen optimaal kunnen genieten van de nieuwste games. Dit is ook niet zo gek gezien het bedrijf zondag 13 juni 19:00 uur Nederlandse tijd een E3 presentatie houdt, waar hun nieuwste games worden getoond. Microsoft wilt deze games natuurlijk voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. We hoeven van de presentatie daarentegen niet te verwachten dat er nieuwe Xbox-consoles worden aangekondigd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.