Nieuw op Netflix: Lupin Part 2!

  Eindelijk staat het langverwachte Lupin Part 2 op streamingdienst Netflix. Dit tweede seizoen borduurt verder op het immens populaire eerste seizoen, die in Nederland enorm vaak bekeken werd.

  Netflix

  Let op: dit artikel bevat spoilers over Lupin Part 1!

  De Netflix-serie Lupin is gebaseerd op de avonturen van Arsène Lupin. In seizoen één volgen we de charmante dief Assane Diop, die een plan heeft om een peperdure ketting uit het Louvre te stelen. Dit deed hij uit gerechtigheid voor zijn vader, die onterecht werd beschuldigd voor het stelen van deze ketting door de rijke familie Pellegrini. Al snel is Assane vastbesloten om gerechtigheid te zoeken voor zijn vader, waar hij tegelijkertijd de politie te slim af moet zijn en de familie Pellegrini aan moet pakken voor de onterechte beschuldigingen op zijn vader.

  Lupin Part 2 borduurt verder op dit verhaal, waar Assane er alles aan doet om zijn zoon Raoul terug te vinden samen met Guédira, waar hij tegelijkertijd de dader moet vinden wie zijn zoon heeft meegenomen. Dit belooft opnieuw een spannend avontuur te worden met vijf afleveringen die nu allemaal te bekijken zijn op Netflix.

  De cast van de serie bestaat onder andere uit Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme en Nicole Garcia. De maker van de serie is George Kay.

  Bekijk de trailer van Lupin deel 2 hieronder:

  Nog meer nieuwe content op Netflix

  Als je Lupin Part 2 al helemaal hebt afgekeken, zijn er natuurlijk nog genoeg andere dingen te bekijken op Netflix waarvan recent nieuwe content van is gekomen zoals Lucifer seizoen 5B, Sweet Tooth seizoen één, The Walking Dead seizoen 10C en Ragnarok seizoen twee.

  Ben jij van plan Lupin Part 2 te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.