Nieuwe Crash Bandicoot game onthuld tijdens Game Awards 2022

News
zaterdag, 10 december 2022 om 14:30
crash team rumble broll 1670535668222f1670676199
Toys for Bob, de ontwikkelaar achter Crash Bandicoot, heeft tijdens The Game Awards 2022 bekend gemaakt dat er een nieuwe Crash Bandicoot game aan komt. Het gaat om een multiplayer game.
De nieuwe game heet Crash Team Rumble en is een 4v4 multiplayer game waarin de iconische helden en schurken uit de wereld van Crash Bandicoot het tegen elkaar opnemen om meer Wumpa fruit te veroveren dan het andere team om de overwinning te claimen. Ieder karakter heeft zijn eigen unieke vaardigheden om het andere team te verslaan, hun eigen Wumpa Bank te verdedigen en belangrijke punten op de kaart te veroveren om hun team te helpen.
Crash Team Rumble komt ergens volgend jaar uit op de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Of de game uiteindelijk ook naar de Nintendo Switch komt is nog niet bekend. De meest recente console game uit de Crash Bandicoot-reeks, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, is sinds oktober ook op Steam te spelen.

Meer The Game Awards 2022 aankondigingen

De nieuwe Crash Bandicoot game is natuurlijk niet de enige game die werd aangekondigd tijdens The Game Awards. Zo kondigde Nintendo Bayonetta Origins aan, werd Hades 2 aangekondigd, kregen Baldur’s Gate 3, Diablo 4 en Final Fantasy 16 ieder een releasedatum en bevestigde Hideo Kojima niet alleen het bestaan van Death Stranding 2, maar onthulde hij ook een trailer.