Death Stranding 2 officieel bevestigd door Kojima

News
vrijdag, 09 december 2022 om 11:00
death stranding 2f1671724618
Het bestaan van Death Stranding 2 is al tijden een open geheim. Maar tijdens The Game Awards 2022 was het dan eindelijk tijd om de game formeel te onthullen. Hideo Kojima had ook gelijk een trailer.
In 2019 kwam de geliefde game-maker Hideo Kojima met Death Stranding. Het was een bijzonder hersenspinsel dat niet bij iedereen in de smaak viel, maar bij wie het kon waarderen smaakte het ook meteen naar meer. Een vervolg leek al een tijdje vrij zeker.
Dat is deels omdat Norman Reedus, de hoofdrolspeler uit de eerste game, tussen neus en lippen door bevestigde dat de game bestond. Maar in de afgelopen weken is Hideo Kojima druk bezig om ook zelf de game te teasen. Zo kondigde hij verschillende castleden aan.
Nu is het eindelijk zover dat Death Stranding 2 een trailer heeft. Daarin is een grote rol weggelegd voor Léa Seydoux, die ook in de eerste game te zien was. Andere castleden die bevestigd zijn, zijn Elle Fanning, Shioli Kutsuna en Troy Baker. Ook Norman Reedus keert terug in de game.

Wanneer is de release van Death Stranding 2?

Het is helaas nog niet bekend wanneer Death Stranding 2 in de winkel ligt. In eerste instantie zal de game verschijnen op PS5 en PC. Tijdens het wachten kun je de trailer flink onder de loep nemen, want die zit volgens Kojima vol met geheimen.