Releasedatum Final Fantasy 16 eindelijk in zicht

News
zaterdag, 05 november 2022 om 14:00
final fantasy 16f1609859642
Goed nieuws voor Final Fantasy-fans: de nieuwste game in de reeks, Final Fantasy 16 is bijna klaar, zo meldt Famitsu. Ook onthult het magazine wanneer we de releasedatum en een nieuwe trailer kunnen verwachten.
Het is alweer een tijdje geleden dat Final Fantasy 16 werd aangekondigd, namelijk in 2020. De game zou dan ook eigenlijk in 2021 uitkomen, maar corona gooide roet in het eten. De game werd verplaatst naar dit jaar, maar eerder dit jaar maakte Square Enix bekend dat de game pas in de zomer van 2023 uit zou komen. Een precieze releasedatum bleef uit, maar fans hoeven niet lang meer te wachten.

Wanneer kunnen we de releasedatum van Final Fantasy 16 verwachten?

Producer Naoki Yoshida laat aan Famitsu weten dat de releasedatum nog voor het eind van het jaar onthuld wordt. Spelers hoeven ook niet bang te zijn dat de game weer wordt uitgesteld: ‘’Het wordt niet later dan de zomer, dus maak je geen zorgen,’’ aldus Yoshida.
Ook kunnen we dit jaar nog een nieuwe trailer verwachten, zo laat Yoshida weten aan 4gamer. Aan Dengeki laat hij weten dat er hard gewerkt wordt aan een demo. Eerder dit jaar werd tijdens Sony's State of Play al een trailer getoond van de nieuwe game.
Hoewel fans nog even moeten wachten tot Final Fantasy 16, kunnen ze wel bijna aan de slag met de remaster van Final Fantasy 7. Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion - komt namelijk 13 december uit.

Populair Nieuws