Update - Dit is de releasedatum van Diablo 4

News
vrijdag, 09 december 2022 om 16:30
diablo 4 artf1572609503
Met The Game Awards in het vooruitzicht kunnen we veel aankondigingen verwachten. Maar tegelijkertijd kunnen we ook rekenen op gelekte informatie. Nu lijkt bijvoorbeeld de releasedatum van Diablo 4 vroegtijdig gelekt.

Update - Diablo 4 releasedatum bevestigd

Tijdens The Game Awards is Diablo 4 inderdaad getoond. Daarbij is de releasedatum ook officieel uit de doeken gedaan. Hij wijkt alleen een beetje af van wat er eerder lekte.
De releasedatum is namelijk niet 5 juni, maar 6 juni 2023. Dat was, gezien de tijd die bij de gelekte datum vermeld stond, toch al de schatting voor klanten in Europa, dus er zat toch minstens een kern van waarheid in het lek. Mocht je niet willen wachten tot 6 juni, dan kun je early access krijgen als je een pre-order plaatst voor de game.

Oorspronkelijk bericht

Al een paar jaar wachten fans ongeduldig op Diablo 4. Zeker nadat de mobile game Diablo Immortal dit jaar voor veel controverse zorgde, is een volwaardig nieuw deel in de reeks (met een ander verdienmodel) zeer welkom. De game staat op de planning voor 2023 en nu lijkt er ook een datum bekend.
De leaker Aggiornamenti Lumia, die vaker kloppende onaangekondigde informatie uit de Microsoft Store weet te halen, meent de releasedatum van Diablo 4 te hebben gevonden. De game zou verschijnen op 5 juni 2023. Hij zou om 23.00 uur die dag live gaan.
Dat is waarschijnlijk geen Europese tijdzone, maar een Amerikaanse. Dat zou betekenen dat de game in Europa pas ergens in de ochtend van 6 juni verschijnt. Diablo 4 komt uit voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Wordt Diablo 4 getoond tijdens The Game Awards?

Het zou trouwens goed kunnen dat we al snel horen of deze releasedatum klopt. Er zijn namelijk berichten dat Diablo 4 getoond wordt tijdens The Game Awards. Deze worden in de nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden.
Er worden daarbij zo’n 30 tot 40 grote games getoond. Het is bijvoorbeeld bevestigd dat Star Wars Jedi: Survivor getoond wordt, waarschijnlijk met een bevestiging van een eerder gelekte releasedatum. Ook zijn er sterke vermoedens dat er DLC wordt onthuld voor Horizon Forbidden West.
Dit bericht is bijgewerkt op 9 december 2022.

Populair Nieuws