Black Adam al snel te zien op HBO Max

News
zaterdag, 10 december 2022 om 14:00
black adam st 8 jpg sd high 2022 warner bros pictures all rights reserved photo credit courtesy of warner bros picturesf1670674094
Een van de grote voordelen van HBO Max is dat nieuwe Warner Bros. films al snel op de streamingdienst te zien zijn. Geen zin, tijd of geld om naar de bioscoop te gaan? Dat maakt met HBO Max niet meer uit, zo ook met de DC-film Black Adam.
Black Adam draait sinds 19 oktober in de bioscopen. Aangezien bioscoopfilms van Warner Bros. na 45 dagen al op HBO Max verschijnen, had Black Adam eigenlijk al op de streamingdienst moeten staan. Dat is niet het geval, maar liefhebbers hoeven niet lang meer te wachten. De film is namelijk vanaf 16 december te streamen.

Waar gaat Black Adam over?

Als eerste: wie is Black Adam? Black Adam begon was een superschurk en een van de aartsvijanden van Captain Marvel. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot een antiheld die zijn naam probeert te zuiveren. De film toont de oorsprong van Black Adam en introduceert de Justice Society of America, de voorganger van de Justice League.
Dwayne ‘The Rock’ Johnson neemt de rol van Black Adam op zich en wordt daarbij vergezeld door onder andere Pierce Brosnan als Doctor Fate, Viola Davis als Amanda Waller, Aldis Hodge als Hawkman, Noah Centineo als Atom Smasher en Quintessa Swindell als Cyclone.

Einde Snyderverse?

De DCEU wordt trouwens flink op de schop genomen. Eerder dit jaar werd bekend dat niemand minder dan James Gunn samen met Peter Safran de leiding van DC Studios op zich neemt. Hoe de DCEU er vanaf nu uitgaat zien is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat Wonder Woman 3 in de huidige vorm niet doorgaat.
Het nieuws werd als eerste gemeld door The Hollywood Reporter. Volgens THR komt er een einde aan de Snyderverse en alle helden die door Zack Snyder zijn gecast, waaronder dus Wonder Woman, maar ook Aquaman en Superman. Dat laatste zou een grote teleurstelling zijn voor fans die onlangs nog blij gemaakt werden met de terugkeer van Henry Cavill als de superheld.
James Gunn reageerde op Twitter op het artikel: ‘’Een deel ervan is waar, een deel is half waar, een deel is niet waar, en van een deel hebben we nog niet besloten of het waar is of niet.’’ Wat er precies wel en niet waar is zegt Gunn niet.

Populair Nieuws