Nieuw op Videoland: Assassin’s Creed

  Het Videoland aanbod is ook vandaag weer een stukje vergroot met een nieuwe film. Dit keer is het Assassin’s Creed, de verfilming van de game-franchise. Deze kun je nu bekijken op de streamingdienst.

  Assassin’s Creed kennen we natuurlijk van de originele game-franchise waar al een aantal games voor zijn gemaakt zoals Valhalla, Odyssey en Origins. Deze vinden elke keer plaats in een ander gebied van de wereld, waar je als krijger het kwaad moet zien te verslaan en jezelf steeds sterker maken om gebieden te veroveren en uiteindelijk de game te voltooien.

  In 2016 is er een verfilming uitgekomen van de spannende Assassin’s Creed-franchise, die nu op Videoland staat. In deze film weet Callum Lynch, met behulp van revolutionaire technologie de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Al snel merkt Callum dat hij afstamt van een geheim genootschap genaamd de Sluipmoordenaars. Door het beleven van de avonturen van zijn voorvader bouwt hij een enorme hoeveelheid kennis op, waarmee hij het in het heden opneemt tegen de Orde van de Tempeliers.

  De cast van deze Videoland film bestaat onder andere uit Michael Fassbender, Jeremy Irons en Marion Cotillard. De regisseur van de film is Justin Kurzel.

  Bekijk de trailer van Assassin’s Creed hieronder:

  Andere nieuwe toevoegingen op Videoland

  Naast Assassin’s Creed heeft Videoland nog een aantal andere titels toegevoegd aan het aanbod, zoals Gods of Egypt, Follow de SOA en Ride Along.

  Ben jij van plan Assassin’s Creed te kijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.