Videoland serie Follow de SOA leert jou alles over het gevoelige onderwerp

News
donderdag, 03 juni 2021 om 18:30
tv kijkenf1629275165
Er komen steeds meer Nederlandse series tevoorschijn op Videoland. Zo ook de Videoland serie Follow de SOA, die dit gevoelige onderwerp op een komische wijze naar voren brengt. Deze serie is vanaf 4 juni te zien op de streamingdienst.
Follow de SOA gaat vooral over Esmée. Onder haar jaargroep op school verspreidt een SOA zich al snel en komt uiteindelijk ook terecht bij Esmée, wanneer zij voor het eerst seks heeft gehad. Ze wordt beschuldigd dat zij de oorzaak is van dit probleem terwijl dit haar eerste keer seks was. Hierdoor gaat ze op onderzoek uit om te kijken wie de bron van het probleem is. Toch komt ze al snel terecht bij het uiteenlopende en spannende sekslevens van haar klasgenoten.
Hoewel het een vrij gevoelig onderwerp is, brengt de Videoland serie het op een ietwat komedische wijze naar voren. Hierdoor leer je er wat van, maar is het ook niet één en al drama. De cast van de serie bestaat onder andere uit Damaris de Jong, Hanneke van der Paardt, Susan Visser en Jacob Derwig.
Bekijk de trailer van Videoland serie Follow de SOA hieronder:

Bekijk deze Videoland series ook

Naast Follow de SOA zijn er natuurlijk nog vele andere series te bekijken op Videoland die enorm vermakelijk zijn om te kijken zoals Goede Tijden Slechte Tijden, Handmaid’s Tale, Grey’s Anatomy, The Good Doctor en nog veel meer.
Ben jij van plan Follow de SOA te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties