Reageer en Win: 2x goodie-pakket van Loki op Disney+

  Fans van Marvel kunnen sinds deze week genieten van de nieuwe serie Loki op Disney+. Omdat te vieren geven we tijdens de Reageer en Win deze week twee goodie-pakketten van de gloednieuwe show weg!

  Marvel Studios

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op Chivalry II en Sniper Ghost Warrior Contracts 2 op de PS4. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.

  De winnaar van Chivalry II is geworden... Plectrum!

  De winnaar van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is geworden... Giliath!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Goodie-pakket Loki

  Marvel-fans hebben weer een goede reden om een feestje te bouwen. Op Disney+ is namelijk woensdag de eerste aflevering van Loki verschenen. Voor twee fans kunnen we het feestje nog wat verder uitbouwen, want in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mogen we namelijk twee goodie-pakketen van Loki weggeven! Het pakket bestaat uit de volgende goodies:

  • Loki mok
  • Loki pet
  • Loki notebook
  • Loki postcards

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Maar je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Vaak kan je namelijk als abonnee kans maken op een extra exemplaar in de Reageer en Win.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.