De beste armor sets in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids

Article
vrijdag, 21 mei 2021 om 14:00
assassins creed valhalla wrath of the druidsf1616412318
Met Assassin’s Creed Vahalla’s nieuwe Wrath of the Druids DLC zijn natuurlijk ook een groot aantal nieuwe armor sets aan de game toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat je met Eivor lekker kunt knokken in Ierland helpen we je alvast een handje op weg. Dit zijn de beste armor sets in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids.
In Assassin’s Creed Valhalla’s Wrath of the Druids uitbreiding zijn in totaal zeven nieuwe armor sets te vinden. Toch wil je als speler waarschijnlijk als eerste aan de slag met de beste armor sets. Daarom zetten we de vijf beste alvast handig voor je op een rijtje én leggen we uit waar ze te vinden zijn.

1. Druidic Armor

We trappen af met de armor set waarmee je onoverwinnelijk kunt worden als je Eivor afstelt op een build die zowel snelle als krachtige aanvallen inzet. De Druidic Armor zorgt er namelijk voor dat je bij iedere drie klappen die je aan dezelfde vijand uitdeelt levenspunten terugkrijgt. Als je met Eivor een build hebt gecreëerd waarbij je twee lichte wapens gebruikt (zoals bijlen of dolken) is deze armor set dan ook fantastisch. Doordat je snel rake klappen uitdeelt, verdien je steeds weer je levenspunten terug en kun je ook nog eens blijven hakken als een maniak.
Je moet dan alleen wel eerst de vijfdelige armor set verzamelen. De Druidic Armor is namelijk over Ierland verspreid, waardoor je wel een zoektocht voor de boeg hebt. Gelukkig helpen we je alvast een handje en lichten we de generale locatie voor ieder stuk hieronder voor je uit.
  • Torso - In het noordwesten van Dublin in de Boyne tombe.
  • Helmet - In het noordoosten van de kaart bij Movilla abbey. Hier kun je een raid doen op een kapel langs de kust.
  • Breeches - In het westen van de kaart in het bos van Connacht. Zoek de grot die door breekbare stenen geblokkeerd wordt.
  • Bracers - In het noordwesten van de kaart in Donegal, vlak naast de rivier. Doorzoek het grote huis middenin het dorpje.
  • Cloak - In het noordwesten van de kaart in Doon Fort.
rsz acv expansion1 12 cashelorefortress ravenviewf1620817975

2. Celtic Armor

Ook de Celtic Armor richt zich op aanvallende builds, maar dat is geen schande. In Assassin’s Creed Valhalla voelt de combat namelijk enorm lekker en zijn er veel wapens waarmee je lekker koppen in kunt rammen. De Celtic Armor daarbij dragen is dan ook absoluut aan te raden. Daarmee krijg je namelijk als perk dat je minder schade oploopt door aanvallen van vijanden, terwijl je zelf meer schade aanricht als je een vijand goed op z’n kop slaat.
Net als de Druidic Armor is dit één van de armor sets in Wrath of the Druids die je moet verzamelen door de kaart af te speuren. Gelukkig voor jou hebben we de locaties alvast voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij gemakkelijk deze armor set vinden.
  • Torso - In het stadje Inch Lough Leagh in het centrale deel van Ulster.
  • Helmet - In Ringfort in de stad Aileach ten oosten van de Dysert Trading Post.
  • Breeches - In het dorpje Rathcroghan in het centrale deel van Connacht.
  • Bracers - In Inchroe, het bandietenkamp in het moeras van Meath.
  • Cloak - In Cashelore castle, alleen kun je deze pas vinden na het tweede hoofdstuk van het verhaal van de uitbreiding.
assassins creed valhalla wrath of the druids children of danuf1620646587

3. Dublin Champion Armor

Ook de Dublin Champion Armor mag je niet missen, al is dit misschien wel de moeilijkste armor set om te verkrijgen in Wrath of the Druids. Daarvoor moet je namelijk de reputatie van Dublin naar Rank 5 tillen. Dat is de enige manier om drie van de vijf delen van de armor set te krijgen, maar dan ben je er nog niet.
Voor de Dublin Champion Breeches moet je namelijk naar een klein eiland genaamd Downpatrick in Connacht waar je een Lost Drengr moet verslaan om de broek te bemachtigen. Voor de Armorplaat moet je hetzelfde zien te doen, maar dan in de Ulster-regio. Daar is in het noordelijke plaatsje Giant's Causeway een Drengr te vinden die verslagen moet worden.
Het klinkt als een flinke uitdaging voor de Dublin Champion Armor, maar deze is het dan ook zeker waard. De set brengt namelijk een gigantische boost met zich mee voor aanvalskracht vanaf afstand, terwijl ook stealth damage een boost krijgt. Het is daarmee de perfecte armor set voor wie graag rond sluipt en in het geheim moorden pleegt.
rsz acv expansion1 22 azarf1620817497

4. Rus’ Armor

In Assassin’s Creed Valhalla is het niet ongebruikelijk dat je door vijanden omringd wordt en dus wil je een armor set die je daarvoor beloond. Dat is dan ook precies wat Rus’ Armor doet. Je krijgt een aanval boost als er meer dan drie vijanden om je heen staan.
De armor is gelukkig niet al te moeilijk te verkrijgen. Je kunt de armor set namelijk in z’n geheel vinden bij Azars ruilpost. Het enige wat je moet doen is het voltooien van een aantal Trade Contracts, namelijk onderstaande:
  • The Viking Prince
  • Refreshing Words
  • All the Trimmings II
  • Layers and Flavor
  • Refined Taste II
Als bonus kun je ook nog Refreshing Words II doen bij Azar. Als je dit doet, krijg je namelijk ook Rus’ Shield. Dit is dan wel een wapen, maar dan is de collectie wel mooi compleet, iets wat verzamelaars natuurlijk willen doen.

5. Iberian Armor

Als laatste is er ook nog de Iberian Armor. Deze armor set kun je ook alleen via de Wrath of the Druids uitbreiding krijgen en is net als Rus’ Armor via Azars ruilpost te krijgen. Onderstaande Trade Contracts moet je daarvoor doen:
  • Clothes for Cordoba
  • Textiles and Testaments
  • Clothes for Cordoba VI
  • Textiles and Testaments III
  • A Final Feast
Ook hier kun je als bonus nog de missie Emir’s Indulgence doen. Dan krijg je namelijk de Iberian Seax, een dolk die je niet wil missen. Zoals we in onze gids rondom de beste wapens in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids al zeiden is het een wapen waarmee je snel veel vijanden kunt vermoorden. In combinatie met de Iberian Armor is de set dan ook helemaal compleet.
Reden waarom je deze armor set namelijk wil, is door de handige perk die je krijgt als je deze armor set draagt. Wanneer je vijandelijke aanvallen ontwijkt, iets wat je aan de lopende band doet, krijg je een boost in zowel aanvalskracht als evasion. Dat is natuurlijk perfect wanneer je door de dodelijke wereld reist.

De beste Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids armor sets

Als het aan ons ligt zijn dit de vijf beste armor sets die je het beste zo snel mogelijk in de nieuwe uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla kunt verzamelen. Meer lezen over de nieuwe uitbreiding of andere tips rondom Assassin’s Creed Valhalla? Check dan ook snel onze nieuwe hub rondom de game.
Daar vind je namelijk nog veel meer handig tips en trucjes om de open-world game nog leuker te maken. Zo kun je daar lezen over de tofste features in Wrath of the Druids. Ook de review van de uitbreiding is daar te lezen, waardoor je erachter komt waarom Ralph de uitbreiding met een 8,5 bekroonde.

Populair Nieuws