Co-op past niet bij een game als Elden Ring - Stelling van de dag

  Tijdens de Summer Game Fest zijn eindelijk de eerste beelden getoond van Elden Ring en het is duidelijk geworden dat de game co-op krijgt. In onze Stelling van de dag vragen we ons af of deze feature wel bij de game past.

  Het is duidelijk welke game de show heeft gestolen op de Summer Game Fest. Tijdens het evenement werd namelijk eindelijk de eerste beelden van Elden Ring getoond, inclusief een releasedatum. Daarnaast is ook nog eens duidelijk geworden dat de nieuwste FromSoftware-game 4 player co-op krijgt.

  De titels van de ontwikkelaar zijn normaliter ontzettend moeilijk en duidelijk gemaakt met een focus op een singleplayer-ervaring. Dus de vraag van vandaag is dan ook of co-op wel past bij Elden Ring. Wij hebben er onze twijfels bij!

  Co-op past niet bij een game als Elden Ring - Stelling van de dag

  Hoe denk jij over de co-op functie van Elden Ring? Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch!

  Een dagelijke stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf 21 january 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.