Nieuw op Videoland: Gods of Egypt

News
woensdag, 09 juni 2021 om 16:30
gods of egyptf1623242961
Alhoewel Videoland een groot aanbod heeft als het gaat om Nederlandse films en series, weet de streamingdienst ook wel raad met buitenlandse content. Zo staat de film Gods of Egypt nu op Videoland, dat één groot avontuur is op het moment dat je de film opstart.
Er gaan veel verhalen rond over verschillende mythologieën, zoals de Griekse maar ook de Egyptische mythologie. Als je van het laatste houdt dan is de nieuwe Videoland film Gods of Egypt perfect voor jou.
In de film, uitgekomen in 2016, vermoordt de god Set zijn broer Osiris, aangezien Set op niets anders dan macht uit is. Wanneer de zoon van Osiris genaamd Horus dit merkt, zint hij op wraak op zijn oom. Tegelijkertijd volg je in de film ook de crimineel Bek, die weinig geeft om de goden uit Egypte totdat zijn wonderschone geliefde Zaya vervloekt wordt door Set. Nu moeten Horus en Bek een plan bedenken om de kwaadaardige god te stoppen, waar ze tegelijkertijd op een gevaarlijke missie gaan.
De cast van de film bestaat onder andere uit Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler en Courtney Eaton. De regisseur van de spannende actiefilm is Alex Proyas.
Bekijk de trailer van Gods of Egypt hieronder:

Andere nieuwe Videoland content naast Gods of Egypt

Videoland heeft recentelijk nog meer titels toegevoegd aan het aanbod zoals onder andere Follow de SOA, Ride Along, Stumptown, Goudzucht en Now You See Me 2. Als je dus Gods of Egypt helemaal hebt afgekeken, staan je nog een hoop titels te wachten!
Ben jij van plan Gods of Egypt te kijken? Laat het weten in de reacties!