Nieuw op Netflix: The Walking Dead seizoen 10C

  Voor wie lang zat te wachten op de seizoensfinale van The Walking Dead en de bonusafleveringen, hebben we goed nieuws. The Walking Dead seizoen 10C is sinds vrijdag 4 juni toegevoegd aan het Netflix aanbod met zeven extra afleveringen.

  AMC

  Let op: dit artikel bevat spoilers over The Walking Dead seizoen 10.

  Voor de echte Walking Dead-fans in Nederland was het teleurstellend om te zien dat er 15 afleveringen te zien waren van The Walking Dead seizoen 10, maar de seizoensfinale niet. Eindelijk heeft de streamingdienst de seizoensfinale toegevoegd plus de bijbehorende bonusafleveringen van seizoen 10C.

  In de seizoensfinale kunnen we de eindstrijd verwachten tussen de overlevenden en het kwaadaardige leger van de Whisperers. Hier moeten de overlevenden met elkaar samenwerken met oude, maar ook nieuwe vrienden om de Whisperers te verslaan in de onderlinge oorlog.

  Als je de finale hebt gezien op Netflix, kun je gelijk door met zes bonusafleveringen van seizoen 10C, waar de afleveringen vooral gefocust zijn op specifieke karakters. Zo staat één aflevering helemaal in het teken van Negans achtergrondverhaal. Daarnaast kun je ook afleveringen bewonderen van bijvoorbeeld Maggie en een aflevering waarin je ziet waar Daryl is gebleven na de verdwijning van Rick Grimes.

  Bekijk hieronder de trailer voor The Walking Dead seizoen 10C:

  Waar Netflix serie The Walking Dead begon

  We hebben The Walking Dead al jaren kunnen bewonderen met maar liefst tien seizoenen. In het eerste seizoen hebben we gezien dat de wereld is aangetast door een gruwelijk zombie-virus. Overlevenden moeten met elkaar zien samen te werken om zichzelf veilig te houden van de monsters, die zombie maar ook mens kunnen zijn.

  Het elfde seizoen van The Walking Dead gaat 22 augustus in première op AMC. Dit is het slotseizoen van de serie, maar hierna kunnen we wel nog een aantal spin-offs verwachten van de serie, waarvan een Carol en Daryl spin-off nu in ontwikkeling is.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.