The Walking Dead-ster wil dolgraag zijn rol weer oppakken

News
maandag, 26 april 2021 om 15:30
the walking dead season 9 release gaat verder zonder rick 136356 1f1619432289
Andrew Lincoln is helemaal klaar voor zijn terugkeer als Rick Grimes in de serie The Walking Dead. In de lente verwacht Lincoln te beginnen met de opnames van de drie films rond Rick Grimes. Deze films lijken werkelijk bioscoopwaardig te worden met een flink budget.
The Walking Dead krijgt straks drie verschillende films, waarin Rick Grimes eindelijk terugkeert. De films lijken erg bioscoopwaardig te worden, ze krijgen namelijk allemaal een groter budget dan wat de serie heeft gekregen. Oorspronkelijk hadden de opnames al moeten beginnen in 2019, helaas kwamen daar een aantal vertragingen tussendoor en kon Lincoln continu niet beginnen met zijn rol.

Verhaal van The Walking Dead film

In eerste instantie had Lincoln niet veel moeite met het idee dat hij de rol van Rick Grimes niet meer speelde. Maar sinds het idee van de films voorbijkwamen wilde Lincoln al een goed einde aan het verhaal van Rick Grimes brengen. Dat laat hij weten tegenover ComicBook.
Wat we van de films moeten verwachten is nog helemaal niet duidelijk. De namen van de films zijn nog niet eens bekend en ook een algemene draad over het verhaal, is nog onbekend. Het enige waar we vanuit kunnen gaan is het idee dat de film van Rick Grimes aansluit op het moment dat hij uit de serie verdween. En dat we dan eindelijk antwoorden gaan krijgen op de mysterieuze helikopter.
Terwijl we geduldig wachten op meer informatie over de spin-off films en het laatste seizoen van The Walking Dead, kunnen we ondertussen wel flink bingewatchen op Disney+. Hier staan namelijk alle seizoen van de populaire serie op door de toevoeging van Star.