Nieuw op Netflix: Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie

  Netflix biedt steeds vaker anime series en films aan. Ook nu. Zo is recentelijk Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie op de streamingdienst gekomen. Ook al kan je denken dat het maar één film is, bestaat het in werkelijkheid uit twee delen van anderhalf uur.

  Netflix

  In Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie vindt er een zonsverduistering plaats, waardoor een duistere kracht de aarde bedekt en één en al verwoesting met zich meebrengt. De overgebleven Sailor Guardians moeten opnieuw met elkaar samenwerken om het licht terug te brengen in de wereld.

  De nieuwe tweedelige film Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie op Netflix is ook wel een sequel op de serie Sailor Moon Crystal. In plaats van dat er een vierde seizoen wordt gemaakt, komen er nu twee films uit. Deze twee films kwamen al eerder dit jaar uit in Japan en is origineel niet door Netflix gemaakt, maar door Toei Animation. Beide films duren één uur en 21 minuten.

  De stemacteurs van de tweedelige film bestaan onder andere uit Kotono Mitsuishi, Hisako Kanemoto, Rina Satou en Ami Koshimizu. De regisseur van de film is Chiaki Kon. Beide films zijn nu te bekijken op Netflix.

  Bekijk de trailer van Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie hieronder:

  Andere Netflix anime naast Sailor Moon

  Als je beide films al helemaal hebt afgekeken, biedt Netflix natuurlijk nog genoeg andere anime aan zoals The Seven Deadly Sins, Castlevania, Violet Evergarden en nog veel meer. Ook kun je de films van Studio Ghibli proberen!

  Ben jij van plan Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.