Gerucht: GTA 6 gaat cryptocurrency systeem introduceren

  Volgens game-insider Tom Henderson is er nieuws dat de next-gen game GTA 6 een cryptocurrency systeem gaat instellen. Hiermee worden spelers beloond met bitcoin in plaats van contant geld na het behalen van een missie.

  In een recente tweet geeft de insider aan dat GTA 6 spelers na het slagen van een missie in zowel contant geld als in cryptocurrency beloond kunnen worden. Alhoewel dit niet voor elke missie geldt, komt crypto, volgens de insider, wel aan bod in de nieuwste game. Hiernaast wordt volgens Tom Henderson ook de aandelenbeurs in de game als functie toegevoegd waar verschillende, fictieve cryptocurrencies aan bod komen.

  Vooralsnog is dit een gerucht. Toch kan het wel kloppen aangezien de GTA-franchise regelmatig dingen uit het echte leven integreert in de game. Nu cryptocurrency en de aandelenbeurs dagelijks groot in het nieuws staan, lijkt het logisch dat ook dit in GTA 6 toegevoegd wordt.

  Andere GTA 6 geruchten naast het cryptocurrency systeem

  Er gaan voor een lange tijd meerdere geruchten rond over de nieuwste GTA 6 game. Eén van die geruchten is dat de game teruggaat naar Vice City in de jaren 80. Als dit werkelijk zo is, kunnen we cryptocurrency wel vergeten. Ook gaat het gerucht rond dat GTA 6 inspiratie haalt van Fortnite met live-events en dat de game nieuwe technologie introduceert voor NPC’s.

  Hoewel de geruchten het internet overspoelen, is het nog maar afwachten totdat we een daadwerkelijke trailer en aankondiging krijgen van de game om te zien of de geruchten kloppen.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.