The Walking Dead seizoen 11 brengt grotere afleveringen

News
woensdag, 24 februari 2021 om 8:30
the walking deadf1634110592
The Walking Dead seizoen 10 zal ons vanaf 28 februari 2021 zes nieuwe afleveringen brengen. Deze afleveringen zijn wat korter van stof en kleinschalig opgenomen, maar dat verandert in seizoen 11 weer. The Walking Dead seizoen 11 brengt namelijk weer langere afleveringen.
Dat meldt Angela Kang, showrunner van The Walking Dead tegenover comicbook.com. Kang vertelde tegenover de website dat het lastig was om seizoen 10 af te maken in verband met het coronavirus. Er was een mobiel laboratorium, waarin alles op verschillende manieren schoongemaakt werd en getest werd hoe dicht acteurs bij elkaar mochten komen voor de opnames. De groepen voor de zes afleveringen die The Walking Dead seizoen 10 nog krijgt waren ook een stuk kleiner, wat alles anders maakte.
Seizoen 11 moet die groepen en de afleveringen op zich weer wat groter maken, omdat nu duidelijk is wat mag en wat kan. Kang en haar crew hebben de bonusafleveringen van seizoen 10 dus niet alleen benut om het verhaal uit te breiden, maar ook om een manier te vinden om met corona om te gaan.

The Walking Dead seizoen 10 eind deze maand weer van start

The Walking Dead seizoen 10 begint weer op 28 februari op AMC. De afleveringen zullen na de uitzending op AMC ook in Nederland te zien zijn en uiteindelijk ook naar Netflix komen is de verwachting. Onder andere mag je een speciale aflevering rondom Negan en zijn Saviors verwachten die gebaseerd is op de speciale origin comic rondom de iconische The Walking Dead schurk.
The Walking Dead seizoen 11 begint volgend jaar.

Populair Nieuws