The Walking Dead seizoen 10 teaser belooft vuurwerk

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 10:30
the walking dead daryl carolf1603196635
The Walking Dead seizoen 10 heeft een nieuwe teaser gekregen met beelden die we mogen verwachten. Daarbij is te horen dat de bonusafleveringen ons vuurwerk gaan brengen tussen Negan en Maggie. Gaan de twee de confrontatie met elkaar aan?
De The Walking Dead teaser, die hieronder te zien is, geeft een serie beelden van de verschillende personages weer. Zo zien we Daryl en Carol, Princess, Ezekiel en Negan voorbij komen. De beelden komen uit de bonusafleveringen van seizoen 10 die snel van start gaan. Het interessantste is nog wel de voice over van Maggie, waarin min of meer flink wat vuurwerk aangekondigd wordt.
Maggie heeft namelijk nog een rekening openstaan voor Negan, gezien hij Glenn heeft vermoord. De teaser speelt hierop in door Maggie te laten melden dat ze aan haar zoon beloofd heeft dat de slechte man krijgt wat hij verdient. De kans is dus groot dat seizoen 10 met en knokpartij start tussen Maggie en Negan.

The Walking Dead seizoen 10 krijgt zes extra afleveringen

Het tiende seizoen van The Walking Dead krijgt vanuit AMC zes extra afleveringen. Deze bonusafleveringen zullen meer vertellen over het verleden van Negan, de band tussen Daryl en Carol en meer. Zo is ook te zien waar het verhaal in seizoen 11 naartoe gaat. Waarschijnlijk is voor The Commonwealth hierin een hoofdrol weggelegd. Of er ook nieuwe informatie rondom Rick Grimes voorbij komt, is nog niet bekend.

Populair Nieuws