Netflix toont trailer Drive to Survive seizoen 4

News
maandag, 28 februari 2022 om 13:30
2022 02 16 drive to survive s4f1645009309
Er zit veel moois aan te komen voor Formule 1-liefhebbers. Vanaf 18 maart is er natuurlijk een nieuw seizoen van de sport, maar voor het zover is kun je ook het afgelopen seizoen herbeleven met Dive to Survive seizoen 4. Daar heeft Netflix nu een trailer van uitgebracht.
Al een aantal jaren gaat Netflix nu achter de schermen bij de Formule 1. Zo ook in het afgelopen seizoen, waarin Max Verstappen kampioen werd. Binnenkort kunnen we dat seizoen val veel dichterbij bekijken in Drive to Survive.
Hoeveel we de kampioen daarin daadwerkelijk zullen zien moet nog blijken. Verstappen heeft namelijk eerder aangegeven geen fan te zijn van de serie en er niet meer aan mee te willen werken. Hij komt dan ook niet veel langs in de trailer.

Wanneer is de release van Drive to Survive seizoen 4?

Het nieuwe seizoen van Drive to Survive verschijnt op 11 maart op Netflix. Dat is precies een week voordat het nieuwe seizoen van de Formule 1 begint. De serie brengt verschillende niet eerder vertoonde beelden en interviews met sterren uit de competitie.
Hoewel Drive to Survive een Netflix-serie is, moet je ergens anders zijn om de aankomede races te volgen. Wie de Formule 1 van dit jaar wil volgen kan namelijk terecht bij Viaplay. Zeker als je Nederlands commentaar wil, is het je enige optie. Alles wat je over Viaplay moet weten vind je hier.

Populair Nieuws