Max Verstappen werkt niet meer mee aan Netflix show Drive to Survive

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 10:30
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
De Netflix serie Drive to Survive heeft de laatste jaren voor veel nieuwe fans gezorgd, met name in de Verenigde Staten. Max Verstappen weigert alleen verder mee te werken aan de serie.
Hoewel Max Verstappen momenteel aan de leiding staat in het Formule 1-klassement, doet zijn naam niet veel belletjes rinkelen in de Verenigde Staten. In tegenstelling tot namen als Lewis Hamilton of Daniel Ricciardo. Dat komt door een groot gedeelte omdat de Nederlander al een tijdje niet of amper te zien is in de Netflix show Drive to Survive.
Verstappen heeft bewust de keuze gemaakt om niet meer mee te werken aan de serie. In een interview met de Associated Press legt hij uit dat hij snapt dat de show gemaakt wordt om de populariteit van de Formule 1 te vergroten aan de andere kant van de oceaan, maar hij wil er geen deel meer van uit maken. Drive to Survive ligt volgens de Nederlander namelijk te ver van de waarheid af.
Eén van de rivaliteiten waar Verstappen op doelt is die tussen hem en Daniel Ricciardo, toen de Australiër nog voor Red Bull Racing reed. In de Netflix show lijkt het erop alsof de twee coureurs elkaar niet kunnen luchten, terwijl ze in werkelijkheid goede vrienden van elkaar zijn. Ook zou er in de interviews van Verstappen zijn geknipt om het te laten passen in het verhaal van Drive to Survive.

Rivaliteit in Drive to Survive S4

Ondanks dat Verstappen geeft interviews meer afgeeft aan de crew van de show, verwacht hij toch nog in het volgende seizoen te verschijnen. Het verhaal van dit seizoen is immers de kampioensstrijd tussen de Nederlander en Lewis Hamilton. De twee zijn na afloop van een Grand Prix tegen elkaar gebotst, wat volgens Verstappen ongetwijfeld gebruikt gaat worden in de serie. En dan zijn er natuurlijk ook nog de keren dat twee coureurs elkaar op de baan zijn tegenkomen.