Netflix' Drive to Survive seizoen 4 krijgt releasedatum

News
woensdag, 16 februari 2022 om 15:30
2022 02 16 drive to survive s4f1645009309
Netflix komt binnenkort weer met een nieuw seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Seizoen 4 van deze documentairereeks heeft namelijk een releasedatum in maart gekregen. Deze releasedatum is vlak voor de start van het nieuwe F1 seizoen.
Op 18 maart kunnen Formule 1 fans weer gaan genieten van een nieuw seizoen races, maar eerst kunnen ze het vorige seizoen nog even herbeleven. Seizoen 4 van Drive to Survive heeft namelijk een releasedatum van 11 maart op Netflix. Net als vorige seizoenen telt het tien afleveringen, waarin achter de schermen wordt gekeken bij de races en de voorbereidingen daarop.
Het afgelopen Formule 1 seizoen was natuurlijk het seizoen waarin Max Verstappen kampioen werd. Dat was bovendien tot het einde spannend, aangezien Verstappen en Lewis Hamilton dicht bij elkaar lagen. Seizoen 4 van Drive to Survive belooft dan ook interessant te worden voor Nederlandse Formule 1-liefhebbers.

Max Verstappen niet blij met Drive to Survive

Daarbij moet wel gezegd worden dat het mogelijk is dat Drive to Survive niet dicht bij de kampioen komt. Max Verstappen is namelijk niet blij met hoe de serie in elkaar zit. Hij werkte in seizoen 3 al niet meer mee en het is de vraag of dat in seizoen 4 anders is.
Nadat je Drive to Survive hebt gekeken op Netflix is het mogelijk tijd voor een nieuwe streamingdienst. Het nieuwe Formule 1 seizoen is namelijk te volgen bij Viaplay. Deze streamingdienst gaat het seizoen ook uitzenden op een speciale tv-zender.