Even geen nieuws te volgen door NOS.nl storing

News
maandag, 28 februari 2022 om 12:40
storingf1623744697
Je wil vandaag de dag waarschijnlijk enigszins op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt in de wereld. Dat gaat op dit moment alleen even niet zo soepel. Er is namelijk een storing bij NOS.nl.
Door de storing kun je geen artikelen bekijken op de website van NOS.nl. Aangezien dit een vooraanstaande nieuwsbron is zal dat voor velen lastig zijn. De homepage van de site is nog wel te bezoeken.
De meldingen van de storing begonnen rond het middaguur en schoten snel richting de 2000, zo is te zien op Allestoringen. De meeste problemen zijn volgens de meldingen met de website. Bij de app worden minder problemen gemeld, maar ook deze functioneert niet naar behoren.

Wanneer is de NOS-storing verholpen?

Het is nog onduidelijk wanneer de diensten van de NOS weer normaal werken. Het bedrijf laat via Twitter weten op de hoogte te zijn van het probleem en te werken aan een oplossing.
De oorzaak van de storing is niet duidelijk. Gezien de grote interesse in de actualiteit rondom Oekraïne kan de site eenvoudigweg overbelast zijn. Maar er zijn ook andere mogelijke problemen, dus het is afwachten of daar duidelijkheid over komt. Updates kun je zien via het Twitter-account van de NOS.