Netflix’ Sonic serie deelt eerste beelden

News
woensdag, 04 mei 2022 om 9:30
sonic primef1612255604
NetflixSonic serie genaamd Sonic Prime staat voor dit jaar op de planning. Hoewel de streamingdienst nog niet bekend heeft gemaakt wanneer we de serie precies kunnen verwachten, zijn wel vast de eerste beelden gedeeld.
Netflix staat bomvol met animatieseries, voor zowel kinderen als volwassenen. Voor de jongere fans komt er ook weer een hoop nieuwe content aan, en daarom heeft de streamingdienst ook een teaser gedeeld voor zijn kinderanimatieseries. Naast Sonic Prime komen onder andere The Cuphead Show!, Kung Fu Panda en The Dragon Prince aan bod.
Wie de teaser alleen kijkt voor een eerste blik van Sonic Prime moet wel even geduld hebben: de blauwe snelheidsduivel komt pas aan het eind van de video in beeld rennen. Daarbij sprint hij natuurlijk door een aantal ringen. Wanneer hij tot stilstand komt lijkt hij zich tot de kijker te wenden:
‘’Ik weet wat je denkt. Ik ben goed. En krachtig, blijkbaar. Jaloers?’’

Plot Sonic Prime nog niet bekend

Waar de serie precies overgaat is nog niet bekend. Wel weten we dat Sonic een ‘vreemd nieuw multiversum’ probeert te redden en dat de serie zich afspeelt in dezelfde wereld als in de games. Sonic Prime wordt beschreven als een ‘reis van zelfontdekking een verlossing’ en bevat 24 afleveringen.
Netflix heeft dus nog niet bekend gemaakt wanneer we de serie precies kunnen verwachten, maar ergens dit jaar kunnen we gaan genieten van weer een nieuw verhaal over Sonic. Ondertussen draait de live-action film Sonic the Hedgehog 2 nog in de bioscopen. Fans kunnen ook uitkijken naar een derde film in deze reeks en een spin-off serie over Knuckles. Ook komt deze zomer Sonic Origins uit, een collectie van klassieke Sonic-games.