Sonic 3 film en live-action serie in ontwikkeling

News
woensdag, 16 februari 2022 om 12:30
schermafbeelding 2019 11 13 om 194634f1645002474
Sonic lijkt niet te stoppen. Zijn eerste film was beter dan veel mensen misschien hadden verwacht en nu lijkt er een hele film-franchise achter vandaan te komen. Het tweede deel draait nog niet eens in de bioscoop, maar er is nu al aangekondigd dat Sonic 3 er ook komt, net als een live-action serie.
Sonic the Hedgehog 2 draait binnenkort in de bioscoop, maar SEGA en Paramount wachten dat niet af. Het werk aan een derde film is nu al begonnen. Bovendien is er ook een tv-serie voor Paramount+ in ontwikkeling, met Knuckles in de hoofdrol.
SEGA CEO Haruki Satomi laat weten het geweldig te vinden om de derde Sonic-film aan te mogen kondigen. Hij spreekt van een bijzonder Partnerschap met Paramount. De Sonic-franchise wordt door dat partnerschap flink uitgebreid, en Satomi kijkt er naar uit om dat verder te zien groeien.

2022 wordt groot jaar voor Sonic

Sonic houdt het dit jaar niet bij zijn tweede film. Er is namelijk ook een nieuwe game in ontwikkeling. We weten nog maar weinig over Sonic Frontiers, maar de game moet eind dit jaar uitkomen.
De tweede Sonic-film verschijnt in Nederland op 30 maart. Ben Schwartz en Jim Carey komen terug als Sonic en Dr. Robotnik. Ook gaan we Tails en Knuckles (Idris Elba) zien in de film. Het is nog onduidelijk wanneer Sonic 3 of de nieuwe Knuckles-serie uit moeten komen.