Sonic Prime verschijnt in 2022 op Netflix

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 12:30
sonic primef1612255604
Netflix heeft aangekondigd dat de streamingdienst in samenwerking met SEGA een serie maakt over Sonic the Hedgehog. Zo maakt Netflix samen met productiestudio WildBrain Studios bekend. De serie staat op de planning voor 2022 en heeft 24 afleveringen.
Netflix heeft via Twitter bekendgemaakt een nieuwe serie te ontwikkelen in samenwerking met SEGA, WildBrain Studios en Man Of Action Entertainment. Niemand minder dan SEGA-icoon Sonic the Hedgehog krijgt zijn eigen serie. Het betreft een animatieserie die in 2022 uit moet komen.
De serie draagt officieel de naam Sonic Prime en wordt ontwikkeld door WildBrain Studios. In totaal staan er 24 afleveringen op de planning die inspiratie zullen halen uit eerder Sonic-avonturen. Ook wordt de productie bijgestaan door door Man Of Action Entertainment. De animatiestudio staat bekend om eerdere hitseries Ben 10 en Generator Rex.
netflix sonicf1612255432

Weinig details over Sonic Prime

Over Sonic Prime is nog maar weinig bekend als het aankomt op beelden of de cast. Wel is er een vermoeden dat Roger Craig Smith, de stem van de Blue Blur de afgelopen tien jaar, niet terug zal keren. Vorige week maakte hij nog op Twitter bekend dat hij de iconische rode schoenen van Sonic aan de wilgen hing. Een reden gaf hij niet.
Naast de animatieserie Sonic Prime staat er ook nog een vervolg op de planning voor bioscoopfilm Sonic. Een live-action film verscheen in 2020 en was een daverend succes. Een tweede deel staat op de planning voor 8 april 2022.

Populair Nieuws