Real Madrid Manchester City kijken in de Champions League doe je zo!

News
woensdag, 04 mei 2022 om 9:00
real madrid 1f1651577965
Het Engelse Manchester City neemt het vanavond op tegen het Spaanse Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Het slotstuk van de halve finale-strijd tussen de twee ploegen wordt via verschillende kanalen uitgezonden en/of gestreamed. Real Madrid Manchester City kijken doe je dan ook met onze handige gids!
Tijdens de eerste halve finale werd al duidelijk dat Manchester City en Real Madrid een spektakelstuk neer konden zetten als om dat felbegeerde ticket voor de Champions League-finale ging. In een zinderende wedstrijd werd het 4-3 in het voordeel van de Engelse club die Nederlander Nathan Aké in de selectie heeft.

Real Madrid Manchester City kijken doe je zo!

Dit keer speelt Real Madrid alleen wel thuis. De wedstrijd start om 21.00 uur in het Bernabeau stadion, in de hoofdstad van Spanje. Via RTL 7 kun je de wedstrijd het snelst vinden, want daar is deze gewoon gratis te zien. Ook staat er een voorprogramma op de planning rondom de halve finale.
Anderzijds is het ook een optie om via Ziggo Sport Select. Ook daar wordt de wedstrijd met een voorprogramma uitgezonden die om 20.30 uur begint. Voor Ziggo Sport Select heb je alleen wel een speciaal abonnement van Ziggo nodig. Het betreft het Ziggo Sport Totaal-pakket.
Wie van de twee titanen ook doorgaat naar de volgende ronde, een strijd is het absoluut geweest. De finale vindt plaats op 28 mei.